Logowanie się na konferencję!

Drodzy święci,

dziękujemy za waszą cierpliwość i modlitwy! Wasze dane do zalogowania się na EYPC Online zostały wam wysłane na email!

Zaloguj się na portal konferencji tutaj: ypconference.eu/portal

Przed konferencją , prosimy zaloguj się na swój spresonalizowany panel i postępuj następująco:”:

  1. Sprawdź, czy jest przydzielony do właściwej grupy.
  2. Obejrzy wideo ze spotkania wprowadzającego i szkolenia (całość 12 minut).

Konferencja rozpocznie się o godz. 19:30!

Los Angeles, USA | 10:30 PDT
Houston, USA | 12:30 CDT
New York City, USA | 13:30 EDT
Buenos Aires, AR | 14:30 ART
London, UK | 18:30 BST
Warszawa, Poland | 19:30 CEST
Jerusalem, Israel | 20:30 IDT
Moscow, Russia | 20:30 MSK

Potrzebujesz pomocy?
Jeśli napotkasz problemy podczas logownia się na portal konferencji, pisz do nas na email help@ypconference.eu.

Jak już się zalogujesz na swój panel konferencyjny, będziesz mógł/a skontaktować się z Informacją/pomocą, jeśli będziesz miał problemy z połączeniem się z konferencją. To najszybszy sposób, aby otrzymać pomoc podczas konferencji!

Chwała Panu, radujcie się na tej konferencji!
Święci zajmujący się rejestracją na EYPC