Grupy dla usługujących

Jeśli .się na konferencję, a nie zaliczasz się do młodzieży i nie będziesz usługiwać z młodzieżą w grupach, to prosimy dołącz do grupy usługujących i pomocników. Ta opcja znajduje się na dole strony, na której są grupy w formularzu rejestracyjnym.

UAKTUALNIENIE:Jeśli nie dołączysz do grupy w terminie, to automatycznie dołączymy Cię do grupy. Termin dołączenia do grupy mija o godz. 18:00, w środę, 13 maja, 2020 r.

Termin dołaczenia do grup w innych strefach czasowych

Los Angeles, USA | 09:00 PDT
Houston, USA | 11:00 CDT
New York City, USA | 12:00 EDT
Buenos Aires, AR | 13:00 ART
London, UK | 17:00 BST
Kraków, Poland | 18:00 CEST
Jerusalem, Israel | 19:00 IDT
Moscow, Russia | 19:00 MSK